Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αν και η πληροφορία δεν είναι διασταυρωμένη την Παρασκευή το πρωί λίγο μετά τις 10 το πρωί, θα κάνει επίσημη επίσκεψη ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης στην πόλη μας, μάλιστα θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Σταθάκη στο Δημαρχείο Κισάμου.
Να θυμίσω οτι είναι γιος της Ντόρας και του Παύλου Μπακογιάννη και στις 3 αναμετρήσεις που έχει κατέβει ως και σήμερα βγήκε νικητής με σχετική ευκολία. Δήμαρχος στο Καρπενήσι 2010-2014, 2014-2019 Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος και 2019-2024 εκλεγμένος Δήμαρχος Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: