Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΑΛ

Επίσημη πρόταση από το ΚΙΝΑΛ για να είναι υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές έγινε στον κ. Βασίλη Γλαμπεδάκη, πρώτο σε ψήφους εκλεγμένο Δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού "Κίσαμος Πορεία Ανοδική" του κ. Σταθάκη.
Ο Βασίλης που είναι πρόεδρος και της σχολικής επιτροπής Δ.Ε.Δ. Κισάμου με πολύ έργο που αναγνωρίζεται απ όλους, αφού τους ευχαρίστησε για την πρόταση αυτή που τον τιμά, τους εξήγησε τους λόγους που δεν δέχεται να είναι υποψήφιος βουλευτής Χανίων με το ΚΙΝΑΛ, που δεν είναι άλλοι από την αγάπη του για προσφορά στον τόπο του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: