Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ

Μετά το τέλος της διαδικασίας των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 617 δημότες μας που με εμπιστεύτηκαν, με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν πρώτο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού μας "Κίσαμος -Πορεία Ανοδική".
Με συγκίνησαν βαθύτατα γιατί εκτίμησαν, αναγνώρισαν και αντάμειψαν την αγάπη μου για τον τόπο μας, τον αγώνα και την αγωνία για να προσφέρω το καλύτερο.
Τους διαβεβαιώ ότι θα εξακολουθήσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις, με συνέπεια  και ήθος, με ζήλο και εργατικότητα, για να φανώ αντάξιος και πάλι της εμπιστοσύνης τους.
Τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Θοδωρή Σταθάκη για την γόνιμη συνεργασία κατά την διάρκεια της θητείας μας και για την εξαίρετη τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει εκ νέου στο ψηφοδέλτιο του.
Τους συνυποψήφιους μου και των τριών συνδυασμών για τον πολιτισμένο αγώνα που δώσαμε.
Συγχαίρω τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Κισάμου κ. Γιώργο Μυλωνάκη και την νέα Δημοτική αρχή και εύχομαι η προσπάθεια όλων μας να δώσει ωραίους καρπούς για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.
Με εκτίμηση
Βασίλης Γλαμπεδάκης
Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κισάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: