Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΣΚΑΛΙΤΙΣΣΑ

"Άντρας νεαρός με υψηλό πυρετό και εξαντλημένος στο Έλος Κισάμου στις 6-6-2018, το ασθενοφόρο ήρθε μετά από 2 ώρες, το είχαμε προβλέψει, όπως και τρίτη συνεχή χρονιά ζητάμε μέσω του δήμου Κισάμου ιατρείο στη Χρυσοσκαλίτισσα … "
- Ακούει κανείς;
Λένε οι κάτοικοι εκεί κάτω.... αλλά ποιος να ακούσει; 
-Ναι σε μια περιοχή που καθημερινά μαζεύονται 5-6.000 κόσμος πρέπει να υπάρχει ιατρείο. Φυσικά ο Δήμος δεν μπορεί να κάνει και πολλά, όμως η τοπική του κυβερνώντος κόμματος, κάτι μπορεί να κάνει στα νότια που έχει και δύναμη... Μανώλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: