Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΣΤΡΑΤΕΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) συνεχίζει και φέτος, για τρίτη συνεχή φορά, τις «κρητικές στράτες» στην ενδοχώρα της Κρήτης, με σκοπό τη συμμετοχή ενδιαφερομένων που επιθυμούν να γνωρίσουν την ομορφιά και την ποικιλία των βοτάνων και των φυτών της Κρήτης, στο πλαίσιο των δράσεων του Μουσείου Βοτάνων του Ινστιτούτου Θεολογίας και Οικολογίας της ΟΑΚ.
Η επόμενη «κρητική στράτα», υπό την καθοδήγηση του Γάλλου Βοτανολόγου Ζακ Ζαφράν, θα πραγματοποιηθεί στα Κεραμιά, την Κυριακή 10 Ιουνίου. Ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί ο χώρος στάθμευσης οχημάτων του ΣΥΝΚΑ στην οδό Αναγνώστου Γογονή, στις 09:00. Συνιστάται στους συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους νερό και τρόφιμα, καθώς η περιήγηση αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 16:00.
Για δήλωση συμμετοχής και για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να καλείτε τον Υπεύθυνο του Ινστιτούτου Θεολογίας και Οικολογίας της ΟΑΚ Αντώνιο Καλογεράκη, στο τηλ. 28240 22500 και στο email: kalogerakis@oac.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: