Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΩΤΗΡΑ;

Αγαπά την Κίσαμο, θέλει να επενδύσει, βοηθά τον τόπο του και τους συνανθρώπους του, οτι καλύτερο για ένα άνθρωπο που ξέρει απο την ζωή και τις δυστυχίες της. 
Έτυχα σε μια κουβέντα και σχολιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο, ο νέος φίλος της πόλης, που εκτός των άλλων, έχει και την διάθεση να βοηθήσει τα ντόπια ποδοσφαιρικά σωματεία, τώρα που η μεγάλη ομάδα κάνει "καριέρα" στα Χανιά.
Πολλοί θα καταλάβετε για ποιον λέω αλλά επειδή δεν χρειάζεται ο άνθρωπος διαφήμιση, δεν αναφέρω και τ όνομα του. 
Πρέπει να στηρίξουμε στην προσπάθεια αυτή, αν φυσικά πάρει σάρκα και οστά, όπως στηρίξαμε και τις προσπάθειες των "άλλων", και ας καταλάβουμε οτι οι νέοι της πόλης πρέπει να έχουν την εύκολη πρόσβαση στα του αθλητισμού, μιας και τα τελευταία χρόνια οι σχέσεις νέων με τον αθλητισμό είχαν πάρει κακή τροπή. 
Φυσικά είναι και αδιανόητο μια πόλη σαν την Κίσαμο, με μακράν ιστορία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού, να στέλνει τα "χωριατόπαιδα" της στην πρωτεύουσα, για να παίζουν το χόμπι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: