Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Ανάμεσα στις 40 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης για την Guardian και το Λαφονήσι μας.... Να γιατί χρειάζεται "μπάρα", αλλά όπως σημειώνει και η εφημερίδα δρόμο... που ειναι σε μαύρα χάλια αν και ειναι απο τους μεγαλύτερους και σπουδαιότερους τουριστικούς προορισμούς της Κρήτης.

Γράφουν λοιπόν οι συντάκτες της Guardian....
- Η φλαμίνγκο-ροζ παραλία του Λαφονησίου, που συνδέεται με μια ρηχή τιρκουάζ λιμνοθάλασσα με νησί γεμάτο αμμόλοφους όπου σπάνια κρίνα παγκράτιου αρωματίζουν τον αέρα την άνοιξη, ήταν κάποτε το καλύτερα κρυμμένα μυστικά της Κρήτης. Ακόμη και σήμερα αυτές οι μαλακές άμμοι με ταλκ 50 μίλια νοτιοδυτικά των Χανίων είναι σπάνια πολυσύχναστες εκτός από την ακμή του καλοκαιριού,**** ειδικά έξω στο νησί, όπου οι ξαπλώστρες απαγορεύονται. Είναι ένα δυσκολο ορεινό κομμάτι για βόλτα σε δρόμους με στροφές προς αυτή την παραδεισένια παραλία.
Τζάμπα διαφήμιση μας κάνουν ..


Δεν υπάρχουν σχόλια: