Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 31 Μαΐου 2022

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΡΟΥΣ... ΚΑΙ ΑΠ ΌΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ

Διαβάζοντας την σελίδα του Δημάρχου Σφακίων.... Μανούσου Χιωτάκη.
- Κατά την επίσκεψή μου στις 19 Μαΐου στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλία στο Γενικό Γραμματέα κ. Κουτουλάκη Εμμανουήλ του έθεσα το θέμα της Αξιοποίησης της γεώτρησης της Ανώπολης Σφακίων ο κ. Γενικός ανταποκρίθηκε θετικά και χρηματοδότησε τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό με 74.400.00€ εγώ προσωπικά και το δημοτικό Συμβούλιο σας ευχαριστούμε.

Μπράβο στον δήμαρχο που αγωνίζεται να βρει λεφτά για τις γεωτρήσεις του ..ακόμα και απο το ΥΕΝ ..μακάρι να βρίσκαμε και εμείς ένα υπουργείο να φέρναμε το νερό απο τον Ταυρωνίτη ως και την Γραμβούσα και τον Πλάτανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: