Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΑ ΓΥΨΟΡΥΧΕΙΑ

Από πληροφορίες του blog
Σήμερα το απόγευμα, στις 19.00, η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Κισάμου με τον επικεφαλής της κ. Φραγκιουδάκη θα βρεθεί στα Λιβάδια Ιναχωρίου για να ενημερώσει τους πολίτες - δημότες για την αναπάντεχα κακή τροπή που πήραν τα πράγματα ... οτι δηλαδή ειμαστε μια υπογραφή πριν δοθούν άδειες για γυψορυχεία στο Στόμιο και τον Προφήτη Ηλία. Μαζί με τον κ. Φραγκιουδάκη θα βρίσκεται και ο περιφερειακός σύμβουλος της Λ.Σ κ. Μαρινάκης Αλέξανδρος. 
Να υπενθυμίσω οτι ο κ. Μαρινάκης ειναι τακτικό μέλος στην επιτροπή Περιβάλλοντος & Χωροταξίας της Περιφέρειας Κρήτης που είχε γνωμοδοτήσει αρνητικά για τους περιβαλλοντικούς όρους των "επενδυτών", ενώ ο κ Φραγκιουδάκης ήταν στην επιτροπή του Δήμου Κισάμου που επισκέφτηκε την συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κα. Μαρία Κοζυράκη, πριν μερικές μέρες στο Ηράκλειο.
Σίγουρα πολύ ενδιαφέρουσα η ενημέρωση συνάντηση αυτή και μπράβο στην Λαϊκή συσπείρωση του Δήμου μας που ενημερώνει όσο το δυνατόν καλύτερα τους δημότες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: