Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Την Τετάρτη18 Μαΐου είχαμε τη μεγάλη χαρά να μας επισκεφτούν στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κισάμου, ομάδα μαθητών του τμήματος Μηχανολογίας του ΕΠΑΛ Κισάμου και να μας παραδώσουν, τέσσερις μεταλλικές ράγες ρούχων με ρόδες προκειμένου να ενισχυθεί το  «Κοινωνικό Καταστήμα»- “Social Store” που λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κτίριο του Κέντρου Κοινότητας και προσφέρονται ρούχα, παπούτσια  αξεσουάρ και παιχνίδια.
Οι μαθητές ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας και την εθελοντική δράση του «Κοινωνικού Καταστήματος- SocialStore” στην οποία μπορούν και να συμμετάσχουν. Έδειξαν μεγάλη προθυμία να ενισχύσουν το χώρο με νέες ιδέες και κατασκευές από τη νέα σχολική χρονιά.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και  πρώτα τον Διευθυντή του ΕΠΑΛ Κισάμου κ. Νεκτάριο Ζουριδάκη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας για τις κατασκευές και τον πρόεδρο της Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Μιχάλη Θεοδωρογλάκη που χωρίς δισταγμό φρόντισε για την άμεση προμήθεια των υλικών.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό του τομέα Μηχανολογίας κ. Σταμάτη Γιαννιτσουδάκη, όλους τους μαθητές που βοήθησαν και συγκεκριμένα τον Αντρέα Μετζιδάκη, τον Κυριάκο Ντεντάκη και τον Βασίλη Θεοδωράκη που δημιούργησαν με πολύ μεράκι και δεξιοτεχνία τις κατασκευές που ζητήσαμε.
Τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας
Πευκιανάκη Χρυσή /Κοινωνική Λειτουργός- Συντονίστρια
Κουκουτσάκη Φανή/ Ψυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια: