Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Η ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΑΝ ΕΡΓΟ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ!!

 Δεύτερη αναφορά απο την κ. Μπακογιάννη, μέσα σε λίγο διάστημα, για την παράκαμψη της πόλης της Κισάμου. Τώρα τα είπε με τον υφυπουργό υποδομών κ. Καραγιάννη, ο οποίος δεσμεύτηκε να το δει το θέμα... Το οτι βέβαια τώρα χαρακτήρισε το έργο της παράκαμψης υψίστης σημασία μας βάζει σε έγνοιες αλλά σίγουρα αυτή και κάποιοι άλλοι θα ξέρουν γιατί ειναι τώρα υψίστης και όχι πριν απο 10 χρόνια που τα πράγματα θα ήταν ευκολότερα.
Είναι μια καλή ευκαιρία όμως να κερδίσουμε αυτά που μας τάζουν μιας και πλησιάζουν εκλογές και τα άλυτα προβλήματα μας ειναι πολλά ... βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο όλα αυτά να ειναι τα γνωστά προεκλογικά τρικ με τα "καθρεφτάκια". Όπως και να έχει καλό ειναι να ειμαστε σε εγρήγορση. Εξάλλου αν αληθεύει όπως φημολογείται οτι θα δοθούν άδειες για τα γυψορυχεία στα νότια τότε μάλλον δεν θα χρειαστεί να παρακαλούμε .... θα μας κάνουν την παράκαμψη, για τα φορτηγά, θέλουμε και δεν θέλουμε.
Συνάντηση εργασίας με τον υφυπουργό υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, για τα μεγάλα θέματα υποδομών της Π.Ε. Χανίων, είχε σήμερα η βουλευτής Χανίων της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή και υπηρεσιακών παραγόντων.
Όπως επισημαίνει η κα Μπακογιάννη: «Συζητήσαμε για τη χάραξη του νέου ΒΟΑΚ δυτικά των Χανίων έως την Κίσαμο και το νέο δρόμο σύνδεσης του ΒΟΑΚ με το Αεροδρόμιο Χανίων, όπου διαπιστώσαμε τη σημαντική πρόοδο των μελετών αυτών των έργων.
Έθεσα το ζήτημα της παράκαμψης Κισάμου, ως έργο ύψιστης σημασίας, το οποίο πρέπει να υλοποιηθεί ταυτόχρονα με το νέο ΒΟΑΚ, διαφορετικά οι επιπτώσεις στην κυκλοφορία της πόλης της Κισάμου θα είναι μεγάλες και δυσεπίλυτες. 
Ο υφυπουργός υποδομών δεσμεύτηκε να εξετάσει το θέμα και να απαντήσει σύντομα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: