Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση προϋπολογισμού 9,7 εκ. ευρώ, για αποκατάσταση ζημιών από τις θεομηνίες του 2019, τα οποία όπως όλοι ξέρουμε θα δημοπρατηθούν το επόμενο χρονικό  διάστημα. Ο Δήμαρχος Κισάμου ευχαρίστησε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης, η οποία αναγνωρίζοντας το έλλειμμα σε μηχανικούς του Δήμου, αποδέχθηκε το αίτημα να υλοποιήσει όλα αυτά τα έργα, παρά τον μεγάλο όγκο έργων που ήδη εκτελεί η Διεύθυνση Τεχνικών έργων της Π.Ε. Χανίων. 

- Κάποτε αυτό το έλλειμα απο μηχανικούς πρέπει να σταματήσει... γιατί το έλλειμα σε μηχανικούς και τεχνική υπηρεσία μεταφράζεται πολύ ευκολα στην γλώσσα την ανάπτυξης και ειναι και ορατό. Και μπορεί ο Δήμος να παίρνει αργοπορημένα αυτό που του αξίζει αλλά δεν ειναι ωραίο κάθε τόσο να ευχαριστούμε αυτό που θα μπορούσαμε να κάνουμε απο μόνοι μας και πολύ καλύτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: