Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Μια απο τις νέες τουριστικές επενδύσεις στην πόλη μας το Sapphire Blue Suites στο τέλος της Ομογενών Αμερικής λίγο παραπάνω απο το 1ο Δημοτικό σχολείο. Μια μεγάλη επένδυση στην πόλη μας που δεν έτυχε μάλλον και της καλύτερης αντιμετώπισης απο την Δημοτική αρχή παρά τις όποιες προσπάθειες επικοινωνίας κι αν έγιναν.
Πεζοδρόμια ανύπαρκτα ή καλύτερα χορταριασμένα και αδιάβατα και όλοι οι δρόμοι δίχως σήματα ΚΟΚ. Πρόβλημα για τους ξένους οδηγούς που αναρωτιούνται αν βρίσκονται στην Ευρώπη ή νοτιότερα...
 Καλό ειναι να προσέχουμε τους επενδυτές μας τουλάχιστον μιας και εμείς έχουμε συνηθίσει την ανυπαρξία.
Κ.Μ

Από προχειρους υπολογισμούς λείπουν απο τους δρόμους της πόλης πάνω απο 200 σήματα ΚΟΚ... και τα περισσότερα ειναι ΣΤΟΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: