Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 20 Μαΐου 2022

ΓΕΝΙΚΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

- Ειλικρινά την "εμπάθεια " και ανικανότητα να μην μπορούν να διοργανώσουν μια εκδήλωση όπως οφείλουμε για την μνήμη των ηρώων προγόνων μας, το κατανοώ. Αλλά να μην μπορούν στοιχειωδώς να υπάρχει μια συμμετρία έστω και στις σημαίες, δεν το κατανοώ, εκτός και έχουμε πάρει νέο πρωτόκολλο, που λέει ότι, τις σημαίες τις αναρτούμε( μέγεθος), με βάσει τον πληθυσμό της κάθε χώρας.
Η πατρίδα μας είναι μεγάλη στην ψυχή και στην ανδρεία.
Κρίμα για την δημοτική αρχή.
Τιμή και δόξα στους Ήρωες μας.
Αυτό το κειμενάκι δημοσίευσε στην σελίδα του ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κισάμου κ. Σταθάκης.

-Δεν θα σταθώ αν οι σημαίες είχαν ή όχι συμμετρία ή αν ειναι μεγαλύτερες των άλλων χωρών που πολέμησαν για τα ιδανικά μας, απο την δική μας, αλλά θα σταθώ στο ποιο ουσιαστικό. Δεν γίνεται να διοργανώνουμε μια γιορτή στην μέση του δρόμου, με τόσους επίσημους καλεσμένους. Είναι υποχρέωση της δημοτικής αρχής να μεταφέρει το μνημείο σε ένα καλύτερο ποιο άνετο μέρος, που το έχει. Δεν γίνεται την ώρα που γίνεται μια ομιλία για τους Ήρωες μας να περνά ο κάθε νταλικέρης κορνάροντας, δεν γίνεται την ώρα που παίξει η φιλαρμονική τον Εθνικό ύμνο να κοιτάζεις να μην έλθει κανένα αυτοκίνητο απάνω σου....  και να απασχολούμε και δυο αστυνόμους για να ρυθμίσουν την κυκλοφορία ....
Να τα βράσω λοιπόν τα πρωτόκολλα, αφού δεν μπορούμε να ξεφύγουμε απο την παλιοκατάσταση μας. Βολευόμαστε σε ότι έχουμε αδιαφορώντας αν η εποχή τρέχει, κάνουμε τα ίδια που κάναμε και πριν 30 χρόνια απο συνήθεια. Που ειναι οι ιδέες, οι φρέσκιες ιδέες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: