Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΟΥΣ

Αγανάκτηση απο την αδιαφορία εξέφρασε μέσα απο την προσωπική του σελίδα ο πάντα δραστήριος πρόεδρος της κοινότητας του Έλους Νικόλαο Κυριτσάκης, για την καθυστέρηση που παρατηρείται στις υπηρεσίες του Δήμου, με αποτέλεσμα ένας απο τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της περιοχής μας να αντιμετωπίζει πρόβλημα ..καθαριότητας αλλά και ηλεκτροφωτισμού.
Γράφει λοιπόν....
Γνωρίζω ότι με την ανάρτηση μου αυτή θα στεναχωρήσω κάποιους αλλά η υπομονή μου εξαντλήθηκε.
«Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά» λέει ο θυμόσοφος λαός, ωστόσο φαίνεται ότι στις απομακρυσμένες κοινότητες του Δήμου μας, ούτε μισή αρχοντιά έχουμε, ούτε όμως και θέλουμε να αποκτήσουμε. Συχνά-πυκνά οι κάτοικοι της Κοινότητας Έλους εκφράζουν σφοδρά παράπονα για θέματα καθαριότητας και έχουν δίκιο.
Ως πρόεδρος της Κοινότητας οφείλω να ενημερώσω του αγαπητούς συνδημότες μου οτι την ευθύνη για την καθυστέρηση που έχει προκύψει στην καθαριότητα της Τοπικής Κοινότητας Έλους την φέρει αποκλειστικά ο Δήμος Κισσάμου.
Έχω ενοχλήσει κατ' επανάληψη την αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο καθαριότητας αλλά και τον αντιδήμαρχο Ιναχωρίου. Από τις γιορτές του Πάσχα όλο "έρχεται" το συνεργείο καθαρισμού αλλά... δε βρίσκει το δρόμο.
Όσο αφορά το θέμα με τις καμένες λάμπες στην περιοχή έχει ενημερωθεί η γραμματεία του δήμου πολλές φορές τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά (e-mail).
Κλείνοντας θέλω να τονίσω προς πάσα κατεύθυνση οτι δεν αγνοώ τα προβλήματα, με εξοργίζουν το ίδιο με τους συνδημότες μου αλλά δυστυχώς δεν δίνεται κανένας πόρος στις κοινότητες να τα αντιμετωπίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: