Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΕΤΥΧΕΜΕΝΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΣΚ

Ολοκληρωμένη πρόταση κατάθεσε χθες η PublicOTA, στο κοινό της Κισάμου, προσκαλεσμένη απο τον Νέο Εμπορικό Σύλλογο Κισάμου. Δεν θα αναλύσω τι ειπώθηκε και κακώς όσοι μπορούσαν δεν παραβρέθηκαν, αλλά η άλλη άποψη έχει τελικά πολλά καλά σημεία που θα μπορούσαν να μας βγάλουν απο την στενωπό. 
Συγχαρητήρια στον ΝΕΣΚ για την πρωτοβουλία αυτή και ελπίζω να υιοθετηθεί το κομμάτι που αφορά την επισκεψιμότητα στην πόλη της Κισάμου απο την επόμενη δημοτική αρχή. Μάλιστα η ιδέα όσων επισκέπτονται τις παραλίες μας, και πληρώνουν στην εταιρεία του Δήμου να μετατρέπονται σε εξαγοράσιμους πόντους μετά στα μαγαζιά του Δήμου, ειναι σίγουρα απο τις καλύτερες που έχουν ακουστεί, μιας και απο την μιας και δεν θα υπάρχει πλέον η καχυποψία που υπάρχει τώρα με την Μονομετοχική του Δήμου, αλλά και αφετέρου θα έχουν κίνητρο οι επισκέπτες που σήμερα μας βλέπουν σαν πέρασμα μόνο, να παραμένουν και μετά την μονοήμερη επίσκεψη τους, εξαργυρώνουν τους πόντους τους σε μαγαζιά αποκλειστικά της Κισάμου. 
Είναι κάτι που αν δεν το οικειοποιηθεί η επόμενη δημοτική αρχή, θα μας βάλει σε υποψίες οτι δεν... θέλει να γίνει η Κίσαμος προορισμός, αλλά βολεύεται με το τρύγημα των περιοχών που ελέγχει όσο και των επισκεπτών της.


Δεν υπάρχουν σχόλια: