Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δραπανιά του Δήμου Κισάμου, ευχαριστώ θερμά όλους όσους συνέβαλλαν για την εκτέλεση των έργων οδοποιίας στο χωριό μας και περιελάμβαναν την αποπεράτωση του καθ' όλα νόμιμου κόμβου οδικής ασφάλειας για τη σύνδεση του χωριού με τον εθνικό δρόμο, την επισκευή και εξ ολοκλήρου νέα ασφαλτόστρωση των δύο συνδετήριων δρόμων από το κέντρο του χωριού έως τους παράλληλους του ΒΟΑΚ και την  παραλία και την ασφαλτόστρωση του δρόμου και της πλατείας Αγίου Νικολάου και του δρόμου Αγίου Γερασίμου.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ,
Τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Γεώργιο Μυλωνάκη και τον εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νεκτάριο Κουμάκη, οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα για την εκτέλεση του όλου έργου και είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζουν για την επίλυση προβλημάτων του χωριού μας.
Τον Διευθυντή συγκοινωνιακών έργων ΟΑΚ κ. Γεώργιο Αγαπάκη, καθώς και την διοίκηση του Οργανισμού  για την συμβολή τους στην υλοποίηση του έργου.
Τον εργολάβο κ. Σήφη Καντηλιεράκη για την άψογη εκτέλεση του έργου και την άψογη καθημερινή συνεργασία μας.
Τους χωριανούς μου που έχουν όμορες με τους παραπάνω δρόμους περιουσίες και συνεργάσθηκαν άψογα.
Ξεχωριστές ευχαριστίες στην βουλευτή Χανίων κα Ντόρα Μπακογιάννη για την άμεση παρέμβαση της προς εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης των 700.000,00 €.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς και σας εύχομαι να έχετε υγεία και δύναμη και να μπορείτε να συνεχίσετε να συμβάλλετε στην αντιμετώπιση προβλημάτων του τόπου μας.
Δραπανιάς 17/5/2022
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δραπανιά
Αντώνιος Κοκοτσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: