Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 30 Μαΐου 2022

ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ...

 
Ποδηλατικοί αγώνες που εντάσσονται στο πρόγραμμα των διεθνών Βενιζελείων είχαμε το Σάββατο στα Εννιά Χωριά. Μια κυκλική διαδρομή απο τους Μύλους ως το Έλος κι απο εκεί Λίμνη - Ρογδιά - Βλάτος με τερματισμό πάλι στους Μύλους. 
Κρίμα βέβαια που δεν είχαν ενημερωθεί τα ΜΜΕ για τον αγώνα αυτό και δεν υπήρχε κάλυψη του... αφού θα ήταν και μια καλή διαφήμιση για την πανέμορφη αυτή περιοχή στην ενδοχώρα της Κισάμου.

Πάντως απο τις φωτο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φαίνεται οτι κάποιοι το ήξεραν.... και μοιάζει σαν να πήγε μόνο "η αντιπολίτευση του Δήμου Κισάμου". Αλήθεια η θεσμική συμμετοχή του δήμου Κισάμου που ήταν, ως όφειλε και μόνο για την προβολή του τόπου μας; 
Δεν τους κάλεσαν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: