Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Κυριακή 15 Μαΐου 2022

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Αν και ο ΣΥΡΙΖΑ λέει οτι ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος, για τον πρόεδρο και την Κεντρική Επιτροπή. 
Αν και αποφασίστηκε να δοθεί μια ώρα παράταση στη διαδικασία, και οι κάλπες να κλείσουν στις 21:00. .... φαίνεται οτι στην Κίσαμο δεν ειναι τόσο ικανοποιητική η προσέλευση και λίγο πριν κλείσουν οι κάλπες οι ψηφίσαντες ήταν μόλις 160.  
Βέβαια το ποσοστό των εγγεγραμμένων ειναι ανεβασμένο, αλλά οι εκτιμήσουν των στελεχών στην Κίσαμο μιλούσαν για 260-280 άτομα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: