Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 31 Μαΐου 2022

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Η Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Κισάμου ενημέρωσε τους κατοίκους στα Λιβάδια πως έχει ως και τώρα η κατάσταση σχετικά με τα γυψορυχεία. Και όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που μας έστειλαν η συμμετοχή ήταν αρκετή καλή.
Αν και όλοι ειναι γνώστες της κατάστασης και φυσικά κανείς δεν ειναι υπερ της ξαναλειτουργίας των γυψορυχείων σε μια περιοχή που αναπτύσσεται πολύ γρήγορα τουριστικά, εντούτοις δόθηκαν πολλές απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν να κάνουν περισσότερο για την επόμενη μέρα. 
Στο τέλος της συνάντησης αποφασίστηκε να γίνουν κάποιες δράσεις ιδιαίτερα την επόμενη Κυριακή 5 Ιουνίου Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος.
Θεωρώ οτι αυτές οι συναντήσεις θα πρέπει να εμπλουτιστούν με ανθρώπους όλων των παρατάξεων του δήμου Κισάμου και ιδιαίτερα απο την δημοτική αρχή που πρέπει να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.
Στην συζήτηση παραβρέθηκαν φορείς της περιοχής, πολιτιστικοί σύλλογοι, αγροτικοί σύλλογοι και ο πρόεδρος του ΝΕΣ Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: