Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ;

Η ερώτηση ειναι απλή ...
Τι κάνει ο τουρίστας με τον μαρκαδόρο στην ταμπέλα; Την σχεδιάζει; Την μουτζουρώνει; Την σβήνει; Της κάνει φατσούλες; Τι;;;; 
Η απάντηση μετά που έφυγαν
 
Πήρε ένα μαύρο μαρκαδόρο και σημείωσε - αντί για μας- την ταμπέλα που δείχνει προς τα που ειναι το ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε4 μιας ήθελαν να το περπατήσουν και η ταμπέλα ήταν σβησμένη.
Είμαστε στο σημείο που ξεκινάει το Ευρωπαϊκό μονοπάτι στην Κρήτη, το ξέρουμε θα μου πείτε, δεν αντιλέγω, αλλά καλό ειναι να τοποθετηθούν ξανά αυτές οι μικρές πινακίδες κατά μήκος του μονοπατιού, όπως και απο που ειναι η αφετηρία του εδώ στην πόλη.
Έχουμε και επιτροπή τουρισμού όπως θυμάμαι.
Φωτο ΜΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: