Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 14 Μαΐου 2022

ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΑΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Γράφει η βουλευτής Χανίων κ. Μπακογιάννη στην σελίδα της:
- Στην σημερινή μου συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή συζητήσαμε την εξέλιξη των μελετών για το τμήμα Χανίων - Κισσάμου το οποίο θα ενταχθεί στον διαγωνισμό για τον νέο αυτοκινητόδρομο ΒΟΑΚ, καθώς και την μελέτη της παράκαμψης Κισσάμου, ένα έργο αναγκαίο για την περιοχή.

Πάντως στους στόχους που δημοσιοποιεί η Γενική Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για το έτος 2022, έχει το κομμάτι Κίσαμος -Χανιά να ειναι έτοιμο το 2028, δηλαδή σε 6 χρόνια απο τώρα. Λίγο απίθανο το βλέπω αλλά εδώ δεν ειναι δύσκολο ως και του χρόνου να αναθεωρήσουν τους στόχους τους να το πάνε το 2038 που ακούγεται και ποιο λογικό. Φυσικά επειδή με την παράκαμψη Κισάμου έχουμε φάει πολύ σανό τα τελευταία χρόνια καλό ειναι να ξεκαθαρίσει αν ειναι ενιαίο έργο του ΒΟΑΚ ή ειναι ξεχωριστό.. γιατί αν ειναι ξεχωριστό κλάψτα Χαράλαμπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: