Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Κισάμου σχετικά με την καταστροφή του πράσινου στην πόλη μας. Έγινε για το κλάδεμα των αλμυρίδων στο Μαύρο Μώλος. Τέλος άνοιξης είμαστε και δεν δικαιολογείται τέτοιο το κλάδεμα ... εκτός κι αν υπάρχει λόγος!!

Γράφει λοιπόν.
Η "νέα ματιά" της δημοτικής αρχής Κισάμου για το πράσινο και τον τουρισμό ή για το πώς θα δημιουργήσουν θέμα σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις; Σε άλλες κλείνουν μια πρόσβαση (με μπετόν), προς την παραλία, σε άλλες (φώτο), το κάνουν "κρανίου τόπο ". Περιμένω να δω εάν θα προχωρήσουν σε όλο το παραλιακό δυτικό μέτωπο, τότε θα τους παραδεχτώ ότι έχουν "ενιαίο σχέδιο καταστροφής", των επιχειρήσεων και της τουριστικής όψης του μετώπου και όχι μεμονωμένων επιχειρήσεων. 
Κρίμα για άλλη μια φορά...
Σταθάκης Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: