Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

"ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Το δημοτικό σχολείο Πλατάνου γέμισε σήμερα με χαρούμενες φατσούλες, ζωηρές φωνούλες και χρώματα. 
Στα πλαίσια του μαθήματος της Ολυμπιακής και Αθλητικής παιδείας, το δημοτικό σχολείο Πλατάνου διοργάνωσε τουρνουά ποδοσφαίρου στο παρακείμενο γήπεδο του 5×5 με συμμετέχοντες μαθητές των ΣΤ' τάξεων των παρακάτω δημοτικών σχολείων :
α) 1ο Δημοτικό Κισάμου με 2 τμήματα 
β) 2ο Δημοτικό Κισάμου με 2 τμήματα 
γ) Δημοτικό Γραμβούσας 
δ) Δημοτικό Πλατάνου 
Τα παιδιά αγωνίστηκαν έχοντας ένα σύνθημα, μεταφέροντας ταυτόχρονα και ένα μήνυμα προς όλους μας: "ΕΙΡΗΝΗ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ"
Σε όλα τα σχολεία που συμμετείχαν δόθηκαν αναμνηστικά κύπελλα, προσφορά του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Πλατάνου. 
Επίσης, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Πλατάνου, προσέφερε σε όλα τα παιδιά νερό, ατομικούς χυμούς και φρούτα. Για τον λόγο αυτό θέλουμε να  ευχαριστήσουμε το S/M, "Σκλαβενίτης" και την κυρία Άννα Κοκολογιάννη, καθώς και τον κ. Παναγιώτη Ντεντάκη Φρουτολαχανική.
Ένα ευχαριστώ να πούμε και στον ιατρό, Χρήστο Θεοδωρακόπουλο, που βρέθηκε στο χώρο του γηπέδου σε όλη την διάρκεια των αγώνων. 
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Πλατάνου εύχεται σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο με υγεία και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς τους στο έργο που επιτελούν!
Το Δ.Σ του συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: