Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 24 Μαΐου 2022

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΑΝΔΗΡΑΚΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ...

Κυρίαρχος του παιχνιδιού στα Χανιά ο Σημανδηράκης – 
Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση για Δήμο και Περιφέρεια
Ευρεία αποδοχή του δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, και στήριξη στο έργο του περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, είναι τα σημαντικότερα ευρήματα της δημοσκόπησης της GPO που διενεργήθηκε στα Χανιά από τις 4 μέχρι τις 10 Μαΐου και δημοσιεύεται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Το έργο του κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη φαίνεται να αναγνωρίζεται από την πλειοψηφία των δημοτών του.
Συγκεκριμένα, ικανοποιημένο δηλώνει το 61,3%, ενώ αρνητικά το κρίνει το 37,4%. Τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Χανίων είναι το κυκλοφοριακό (49,4%),οι δρόμοι-πεζόδρομοι (31,4%) και τα έργα υποδομής (29,3%).
Σε μικρότερη κλίμακα, στα προβλήματα περιλαμβάνονται η καθαριότητα (20%), οι συγκοινωνίες (9,2%) και το πράσινο – περιβάλλον (5,1%).
zarpanews.gr

Την άλλη βδομάδα θα κάνουν όπως έμαθα και για την Κίσαμο και για τον Πλατανιά.... είμαι σίγουρος οτι και εμείς πάμε καλά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: