Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΤΑ ΧΑΙΡΕΘΙΑΝΑ

Την Παρασκευή 20 Μαϊου και ώρα 20:30 στο πολιτιστικό κέντρο "Κωνσταντίνος Μυλωνάκης" (πρώην δημοτικό σχολείο Χαιρεθιανών) η Ελισάβετ Βερούλη θα μας ταξιδέψει σε μελωδίες που αγαπήσαμε. Μελωδίες των : Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι & Σταύρου Ξαρχάκου. 

Το Σάββατο 21 Μαϊου και ώρα 18:30 Μέγαρα & Κίσσαμος ανταμώνουν στα Χαιρεθιανά Κισσάμου. Ένα πολιτιστικό αντάμωμα με την αναβίωση ήθη, εθίμων των δύο τόπων που έχουν αποκτήσει ένα ιδιαίτερο και αληθινό δέσιμο . 
Όσοι παραβρεθούν θα έχουν την χαρά να παρακολουθήσουν μουσικοχορευτικά δρώμενα στα σοκάκια του χωριού. 
Η βραδιά θα κλείσει με "πάντρεμά" και παραδοσιακό γλέντι στο πολιτιστικό κέντρο "Κωνσταντίνος Μυλωνάκης" 
Για το Σύλλογο Χαιρεθιανών 
Αλεξία Νικήτα Σχετάκη 6948383353

Δεν υπάρχουν σχόλια: