Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ

Αύριο γιορτάζει το μοναδικό εκκλησάκι του Αγίου Δίκαιου που βρίσκεται στην ψηλότερη κορφή της Κισάμου 1.182m πάνω απο το Έλος. Είναι μια καλή ευκαιρία για όσους δεν έχουν πάει ακόμα να πάνε για την χάρη του Αγίου αλλά και να δουν την υπέροχη θέα απο την ψηλότερη κορφή της Επαρχίας μας.
Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της κοινότητας του Έλους.....
- Με δυο μηχανήματα του Δήμου Κισάμου ξεκινάμε την ανάβαση προς την κορυφή του Αϊ Δίκιου στο Έλος για τον καθαρισμό του δρόμου με αφορμή το ξακουστό πανηγύρι του Αγίου Δικαίου Ιώβ που γιορτάζει στις 6 Μαϊου, το οποίο προσελκύει εκατοντάδες πιστούς λόγω της μοναδικότητας και πανοραμικής θέσεως του στην ψηλότερη κορυφή της Κισάμου (1182 μέτρα) του ομώνυμου βουνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: