Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Πειραματική αλλαγή στα φωτιστικά σώματα του Δημοτικού φωτισμού μέσα στην πόλη ξεκίνησε η Δημοτική αρχή. Αρχής γενομένης από την Περίδου, τον δρόμο του Μουσείου...και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Στόχος του αρμόδιου για θέματα ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Κισάμου κ. Θεοδωρογλάκης Μιχάλης είναι η καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των δημοτών και για τον λόγο αυτό προσπαθεί να βρει λύσεις σε όλο τον δημοτικό φωτισμό του Δήμου που η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ήταν για κλάματα. 
Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει αντικατάσταση των σωμάτων και σε όλα τα σημεία της πόλης αλλά και των χωριών. Επόμενη κίνηση είναι ο φωτισμός του κάστρου ...που είναι απαραίτητος ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, μάλιστα πριν κάμποσο καιρό εξαιτίας της εκδήλωση του Ερωτόκριτου μέσα στο κάστρο το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: