Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

ΚΑΘΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

Διυπουργική επιτροπή στρατηγικών επενδύσεων συγκροτήθηκε χθες με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου, που ξεκινά τη δραστηριότητά της με τη δρομολόγηση τεσσάρων έργων, ύψους 800 εκατομμυρίων ευρώ. 
Ένα έργο θα γίνει την περιοχή μας και είναι η επένδυση Λεπτού στα Νοπήγεια και την Χώνη. 
Η έκταση που είναι αγορασμένη πολλά χρόνια στην πλαγιά των Νοπηγείων προς Χώνη αφορά επενδυτικό σχέδιο για την «Ανάπτυξη Τουριστικού και Παραθεριστικού Θερέτρου» και θα γίνει από την LEPTOS GROUP, μια εταιρεία που έχει επενδύσει πολύ τα τελευταία χρόνια σε Τράχηλα και Φουρνάδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: