Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

ΜΙΚΡΕΣ ΑΣΗΜΑΝΤΕΣ ΠΛΗΓΕΣ

-Με απόλυτη επιτυχία έγινε το 1o Τουρνουά δικτύου ακαδημιών "ΠΑΕ Χανιά " Κ12 στο γήπεδο του Κισαμικού. Σήμερα πάνω από 70 ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών στο τουρνουά του δικτύου για να μας χαρίσουν χαμόγελα , ελπίδα , χαρά για ένα καλύτερο αύριο, για ένα καλύτερο μέλλον στο ποδόσφαιρο,στον αθλητισμό αλλά και στην κοινωνία.
Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι πως τα παιδιά που πήραν μέρος στο τουρνουά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο.
Η ακαδημία του Κισσαμικού μοίρασε σε όλα τα παιδιά σχολικά τετράδια και τους ευχήθηκε καλή σχολική και αθλητική xρονιά, με υγεία πάνω απ' όλα.
Συγχαρητήρια σε όλους !!
Αυτή ήταν η ανακοίνωση της διοίκησης του Νέου Κισαμικού στο πολύ καλό τουρνουά που έγινε στο δημοτικό στάδιο Κισάμου.
Η αλήθεια είναι βέβαια ότι υποδεχτήκαμε τα 70 παιδιά με τους γονείς τους, σε ένα στάδιο που μόνο ντροπή μας γεμίζει..όσοι γονείς παραβρέθηκαν έμειναν με το στόμα ανοικτό με την αδιαφορία μας... Είναι καιρός να ξεκινήσει η νέα δημοτική αρχή να κάνει κάτι εκεί.. γιατί εκτός από ντροπή καθημερινά γίνεται περισσότερο επικίνδυνο δίχως να πληρεί ούτε τα στοιχειώδη για την ασφάλεια αθλητών αλλά και φιλάθλων (στην προκειμένη περίπτωση γονιών). Μάλιστα δεν ήταν λίγοι που ανέβασαν φωτογραφίες στην συνέχεια στις προσωπικές τους σελίδες κάνοντας μας "διάσημους".
Κρατάμε την εικόνα των παιδιών που το χάρηκαν, μιας και για το στάδιο τα πράγματα τα γνωρίζουμε εμείς οι ντόπιοι πολύ καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: