Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Το 1ο Τουρνουά του Δικτύου για τα τμήματα Κ12
Το Καστέλι είναι έτοιμο να υποδεχθεί το πρωί του Σαββάτου (05/10) τα τμήματα Κ12 των Ακαδημιών που συμμετέχουν στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά.
Στο 1ο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου για τα τμήματα Κ12 οικοδεσπότης είναι ο Κισσαμικός και εκτός της Ακαδημίας Κισσαμικού με τα τμήματά τους θα συμμετάσχουν ακόμη οι: Πανακρωτηριακός, Λέοντες, Νέοι Χανίων, Κρ. Αστέρας και ΑΟ Χανιά.
Η έναρξη των αγώνων είναι προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: