Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.)

Το Δ.Σ. της Ένωσης Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ.) που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019 αποφάσισε να συγκαλέσει  όλα τα μέλη της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019  και ώρα 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Κισάμου, στην Κίσαμο. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019.
Θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Εκδηλώσεις καλοκαιριού 2019-Προβλήματα και προοπτικές.
2. Οικονομική κατάσταση της ΕΠΟΦΕΚ έως και σήμερα.
3. Πρωτοβουλίες και προτάσεις για το 2020.
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.Κ., στη βίλα Ξαγοράρη (1ος όροφος), στο τηλέφωνο 28220 - 83.500, Δευτέρα – Τρίτη-  Τετάρτη- Παρασκευή 9:00 – 14:00, στην ιστοσελίδα μας ( www.epofek.gr ), στο προφίλ μας    https://www.facebook.com/epofek και στην σχετική σελίδα μας στο Facebook και στα         e-mail μας, όπως αναγράφονται παραπάνω (βλ. αρχή πρόσκλησης).
Η παρουσία και η συμμετοχή όλων των μελών της Ένωσης θεωρείται απαραίτητη. 
Με εκτίμηση
Εκ του Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
Κουνελάκης Στέλιος                   Κουλετάκης Αντρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: