Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Ε.Ε. ΚΙΣΑΜΟΥ ΟΣΟ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε στους Σαμαρείτες του περιφερειακού τμήματος Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρό, ο γνωστός για την εθελοντική του προσφορά και το αίσθημα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο κ. Γεωργιλάκης Γεώργιος.
Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιλάκης δώρισε ένα διασωστικό σακίδιο πλάτης, απαραίτητο "εργαλείο" στις πάσης φύσεως επιχειρήσεις που καλείτε να συνδράμει το περιφερειακό τμήμα Κισάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.
Το δώρο του εκτός από ουσιαστικό έχει και συμβολικό χαρακτήρα, αφού όπως ο ίδιος τόνισε στην ολιγόλεπτη συνομιλία που είχε, με τους Σαμαρείτες μας, σκοπός και στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η ευαισθητοποίηση όλων μας (ανθρώπων, φορέων, συλλόγων, δήμου) προς την κατεύθυνση της καλυτέρευσης της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας, και την βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.
Τον ευχαριστούμε από καρδιάς !!!
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός....
Ένα με την κοινωνία .. για την κοινωνία !!!
Όσο υπάρχουν άνθρωποι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: