Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΜΠΑ ΣΤΟ ΕΕΕΕ ΚΙΣΑΜΟΥ

Η σκέψη για δημιουργία ράμπας στο ΕΕΕΕΚ Κισάμου, που θα συνέδεε το κύριο κτίριο του σχολείου με την τουαλέτα ΑΜΕΑ, η οποία βρίσκεται στον αύλειο χώρο, έγινε άμεσα πράξη με την πρωτοβουλία και τη βοήθεια του Συλλόγου Αλβανών Μεταναστών Κισάμου.
Το Σάββατο 05-10-2019, έφθασαν στο ΕΕΕΕΚ Κισάμου τα οικοδομικά υλικά τα οποία διέθεσε η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κισάμου. Την επομένη κιόλας, Κυριακή 06-10-2019, από νωρίς το πρωί, μέλη του Συλλόγου Αλβανών Μεταναστών Κισάμου ξεκίνησαν την κατασκευή. Με δεξιοτεχνία, περίσσιο επαγγελματισμό και μεράκι όχι μόνο έφτιαξαν την ράμπα καταργώντας τα σκαλοπάτια, αλλά και διαμόρφωσαν ένα ακόμη προσβάσιμο για τα αναπηρικά αμαξίδια μονοπάτι.
Ο Δήμος Κισάμου, η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Κισάμου και το ΕΕΕΕΚ Κισάμου νιώθουν τουλάχιστον την ανάγκη να ευχαριστήσουν και να συγχαρούν το Σύλλογο Αλβανών Μεταναστών Κισσάμου, που με ανιδιοτέλεια και αλτρουισμό κατέβαλαν προσωπικό κόπο αφιερώνοντας απλόχερα τον ελεύθερο χρόνο τους αλλά και τις γνώσεις τους, προκειμένου να υλοποιηθεί ένα έργο υψηλής προτεραιότητας για τους μαθητές-ριες του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: