Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

Ο διευθυντής ακαδημιών του Κισαμικού μαζί με τους προπονητές, σήμερα το πρωί επισκέφτηκαν το 1ο δημοτικό σχολείο Κισάμου.
Η ομιλία ξεκίνησε με το κ. Πελέκη να να αναφέρεται στο καινούργιο πλαίσιο προγράμματος που ξεκινάει ο Κισσαμικός με την φράση "Κισσαμικός στην κοινωνία, Κισσαμικός στο ποδόσφαιρο".
Στην συνέχεια του προγράμματος ο προπονητής Μπαμπουνάκης Μιχάλης και η παιδαγωγός Μυλωνάκη Κατερίνα μοίρασαν μπάλες, φανέλες και τετράδια σε όλα τα παιδιά και τους ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά με υγεία.
Η ακαδημία του Κισσαμικού και ο Νέος Κισσαμικός θέλει να ευχαριστήσει θερμά την διευθύντρια του σχολείου και τους δασκάλους για άψογη φιλοξενία.
Από την σελίδα του Κισαμικού

Σίγουρα τέτοιες ενέργειες τιμούν τους ανθρώπους που αγωνίζονται (διοίκηση και προπονητές) για να ξαναφέρουν το ποδόσφαιρο στην γειτονιά μας στον παλιό καλό δρόμο... Η απουσία του Κισσαμικού από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής μας τα τελευταία χρόνια μεγάλη και με επιπτώσεις σε μια ολάκερη γενιά παιδιών που χάθηκαν ανάμεσα στις καφετέριες και στα μηχανάκια. Ας ελπίσουμε ότι θα μας γίνει μάθημα όλων μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: