Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Το Αννουσάκειο Ίδρυμα-Θεραπευτήριο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Σύνδεσμο «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος», με χαρά και τιμή, σας προσκαλούν όπως μετέχετε στην Γιορτή Αλληλεγγύης και Αγάπης που διοργανώνουν για την στήριξη των πολλαπλών δομών κοινωνικής πρόνοιας του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 24 Απριλίου, στο Κέντρο «Ευτυχία Palace”, με την συμμετοχή της σπουδαίας και ξεχωριστής στο είδος της καλλιτέχνιδας Νατάσας Θεοδωρίδου.
Πλήρες παραδοσιακό μενού με ποτό θα συνοδεύσουν την βραδιά, είσοδος 20€. Πληροφορίες: τηλ. 6974724268, κα Μαρία. Τηλ. κρατήσεων θέσεων: 28210-56556, κιν. 6945546560. Εισιτήρια διατίθενται, επίσης, στο Hondos Center. Λόγω αναμενόμενης μεγάλης συμμετοχής παρακαλούμε δια την έγκαιρη κράτηση τραπεζιών. Ελάτε να κάνουμε την αγάπη πράξη, προσφέροντας χαρά και ελπίδα στους εκατοντάδες ευεργετούμενους, μέσα από τις πολλαπλές δομές και δράσεις του Αννουσάκειου: (Γηροκομείο, Κοινωνική Κουζίνα, Κοινωνικό Ιατρείο, Κοινωνικό Οδοντιατρείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κινητή Ιατρική Μονάδα, Προγράμματα «Βοήθεια στο σπίτι», κ.α. Σας περιμένουμε όλους με χαρά και τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: