Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 22 Απριλίου 2017

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΥΡΓΙΑΝΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ

Καθαρή περιοχή, υγιεινή ζωή.
Ας κρατήσουμε τα ποτάμια καθαρά!
Είσαι υπερήφανη/ος για τον τόπο σου; Βοήθησε να γίνει καλύτερος!
Τα ποτάμια είναι εστίες ζωής. Το νερό είναι απαραίτητο για τα φυτά, για τα ζώα και για εμάς. Είναι βασικό να τα κρατήσουμε καθαρά και στην καλύτερη κατάσταση. Ο,τι πετάμε κάτω καταλήγει στο έδαφος και στα νερά και μετά στο κρέας που τρώμε και στο λάδι και στο νερό που πίνουμε. Άλλωστε, θέλουμε τα παιδιά μας να παίζουν και κάνουν μπάνιο σε καθαρή θάλασσα!
Η Κίσαμος είναι προικισμένη με μεγάλο πλούτο, φυσικούς πόρους και πανέμορφα τοπία. Ας τα κρατήσουμε όλα έτσι για πάντα.
Κυριακή 23 Απριλίου, 10:00 πμ
Θα βρεθούμε, με γαλότσες και γάντια, στις εκβολές του Πυργιανού ποταμιού στο Καστέλι, στο Θεοχαράκειο. Θα δράσουμε μαζεύοντας σκουπίδια μέσα από το ποτάμι και από τις εκβολές.
Όλοι ενδιαφερόμαστε. Θα είμαστε όλοι εκεί.
Clean beaches in Kissamos

Δεν υπάρχουν σχόλια: