Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΑΝΕΞΟΔΟΣ ΚΟΠΟΣ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 ΚΑΙ ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΦΑΚΗ
Πάμε πάλι .... δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίρνουν θέματα και φωτογραφίες απο το blog ειδικά ντόπιες εφημερίδες, απλά επειδή αυτά τα θέματα (δεν εννοώ τις ανακοινώσεις του Δήμου) είναι κόπος προσωπικός καλό είναι να αναφέρονται οι πηγές. Και φυσικά άμα παίρνουν μια, δυο, τρεις, τέσσερις πέντε, φωτογραφίες ας μην παραποιούν τα ονόματα, γιατί στο τέλος θα νομίσουν οι αναγνώστες οτι τους κοροϊδεύουμε. 
Τελικά μάλλον θα βγάλω και εγώ ημερήσια εφημερίδα....


9 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλημέρα… «Δαίμων του τυπογραφείου» λέγεται. Διορθώθηκε στο φύλλο της επόμενης μέρας. Επίσης η εφημερίδα αναφέρει σε πολλά σημεία το όνομα του blog σου. Για να ξεκαθαρίσουμε που χρησιμοποιείται η «πηγή», οι φωτογραφίες είναι κόπος του Ανυφαντή και «κτήμα» όλης της Κισσάμου και φυσικά των εικονιζόμενων και των απογόνων τους. Δεν είναι… κόπος κανενός ειδικά όταν δημοσιοποιούνται στο ίντερνετ και όχι σε κάποια έκθεση. Επίσης το όνομα της εφημερίδας είναι ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΗ όχι Κισσαμίτικα νέα. Έτσι, για τον «δαίμων του… ίντερνετ. Ευχαριστώ και συνέχισε το πολύ καλό έργο σου για την ενημέρωση του τόπου μας.

Σταύρος Καρεφυλλάκης ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΗ

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Κάνεις λάθος οι φωτογραφίες είναι ολων αλλά τα κείμενα και ο κόπος να βρεθούν είναι δικά μου... και μάθε να μην ..ξεχνάς. Εξάλλου υπάρχει μια διαφορά κάποιος κερδίζει απο αυτά

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Κισαμίτικα Νέα δεν εννοούσα την δική σου εφημερίδα αλλά αυτή που θα βγάλω εγώ.
Ευχαριστώ

Unknown είπε...

Συγχαρητήρια Γιάννη που “μάζεψες” το αρχείο του Ανυφαντή. Αυτό στο έχουν πει όλοι… Ωστόσο δεν είσαι η «πηγή» για να αναφέρεσαι ως τέτοια σε αναδημοσιεύσεις αυτών των φωτογραφιών. Στα πρώτα φύλλα της ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΗΣ πάντως , αναφέρθηκε ΚΑΙ στην σελίδα με τις φωτογραφίες το όνομα του blog σου αλλά και το hatzikos ως τα blog που έχουν δημοσιεύσει τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες του Ανυφαντή. Όσο για το κέρδος που λες, να υποθέσω ότι τις διαφημίσεις τις έχεις δωρεάν στο blog σου…
Σταύρος Καρεφυλλάκης ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΗ

Unknown είπε...

Κισσαμίτικα νέα (κατά λάθος;) εννοούσες την ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΗ ως πηγή, του θέματος με τον Μπονατάκη. Ξαναδιάβασε την χθεσινή σου ανάρτηση. Όσο για την "εφημερίδα" σου, μακάρι να το κάνεις. Ο υγιής ανταγωνισμός βελτιώνει άπαντες και θα δοθεί ξανά ώθηση και στην έντυπη ενημέρωση στο Καστέλλι.
Σταύρος Καρεφυλλάκης ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΗ

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Κισαμίτικα Νέα... απο χθες και ήταν ειρωνικό μιας και έχω και γω την ίδια ενημέρωση απο τον Γιάννη. Απλά έγραψα την πηγή έτσι για να καταλάβεις οτι τα λάθη είναι μονόπλευρα

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

όσο για το παραπάνω ατυχές σχόλιο σου ουτε μάζεψα, ούτε έκλεψα, ούτε κερδίζω απο αυτό κάτι... και για τελειώνουμε γιατί πάντα έχεις δίκιο... τα σχόλια κάτω απο κάθε φωτογραφία είναι δικά μου και όχι όλων οπότε πρέπει να αναφέρεται η πηγή γιατί αλλιώς είναι λογοκλοπή. Τουλάχιστον ας τα άλλαξες λιγάκι.. Όσο για τις διαφημίσεις δεν βγήκα στον δρόμο να τις ζητήσω...με παρακαλάνε.

Unknown είπε...

Ποια είναι τα μονόπλευρά λάθη; Δεν νομίζω να γράψαμε εμείς στην εφημερίδα πχ: blog “nadrepese.blogspot.gr”… Το τυπογραφικό λάθος με το όνομα της Κουφάκη (το οποίο διορθώθηκε) δεν νομίζω να σας αφορά προσωπικά.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

"«Δαίμων του τυπογραφείου» λέγεται. Διορθώθηκε στο φύλλο της επόμενης μέρας" Έγραψες...στο 1ο σχόλιο σου, αλλά επειδή εγώ διαβάζω την εφημερίδα σου κάθε μέρα διορθώθηκε στο 6 φύλλο... άρα μονόπλευρο το λάθος που αν δεν το ανέφερα θα συνεχιζόταν. Στο ξαναλέω διαφήμιση σου κάνω απλά τα λόγια στις φωτογραφίες είναι δικά μου. Αν δεν το καταλαβαίνεις τότε τι να σου πω. Δεν με ενδιαφέρουν οι φωτο όσο τα λόγια. Είναι ιδιοκτησία μου τα λόγια