Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Ο Δήμος Κισάμου και η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κισάμου διοργανώνουν την Παρασκευή 28 Απριλίου στις 18:30 ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή τις αλλαγές στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Στόχος είναι οι μαθητές (και οι γονείς τους), ιδιαίτερα της ΣΤ' τάξης του Δημοτικού να ενημερωθούν για τις αλλαγές που υπάρχουν στο Γυμνάσιο. Ενημέρωση θα υπάρξει και στους μαθητές Γυμνασίου (ειδικά της τρίτης τάξης), ενόψει της μετάβασής τους στο Λύκειο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Δήμου Κισάμου, ενώ εισηγητές θα είναι οι Νεκτάριος Ζουριδάκης (Εκπαιδευτικός Πληροφορικής, τέως Υπεύθ. Γραφείου ΣΕΠ Κισάμου) και Άννα Δεικτάκη (Κοινωνιολόγος, Υπεύθυνη ΚΕ.ΣΥ.Π. Χανίων).

Δεν υπάρχουν σχόλια: