Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

ΕΝΑ ΝΕΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ

«…Γιατί πρέπει ν΄ αγαπούμε τους γερόντους. Τους ανθρώπους εκείνους που δουλέψανε πολύ…Τους ανθρώπους εκείνους που αποχαιρετούν τη ζωή και χρειάζονται ένα ζεστό καλημέρα . Μια φροντίδα αγάπης και στοργής»
Γέροντας Ειρηναίος Γαλανάκης
Εδώ μπορείτε να δείτε την νέα σελίδα των φίλων του Αννουσάκειου Ιδρύματος που για καλωσόρισμα γράφει
" Σας καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο του Συνδέσμου  «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου» που δημιουργήθηκε στις 13 Απριλίου 2017 και σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση…
Νιώθουμε μεγάλη χαρά που μπορούμε να εκφραζόμαστε, να αναδεικνύουμε το έργο μας, να επικοινωνούμε μαζί σας, να ανταλλάσσουμε ιδέες, εμπειρίες και σκέψεις μέσα από αυτή την ιστοσελίδα.
Ωστόσο μέσα από την ιστοσελίδα αυτή θα επιθυμούσαμε να αναδείξουμε καλύτερα το έργο που πραγματοποιείται στο Αννουσάκειο Ίδρυμα που αποτελεί στολίδι της περιοχής μας, της Κισάμου, του Νομού μας, του Νομού Χανίων, μα και της Κρήτης ολόκληρης!.........

Δεν υπάρχουν σχόλια: