Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 15 Απριλίου 2017

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜHΝYΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΑΦΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Οι αναπαραστάσεις, του Θείου Πάθους, του Γολγοθά, της Σταύρωσης και της Ανάστασης του Κυρίου Ιησού Χριστού μας, είναι συμβολισμοί που μας οδηγούν χιλιάδες χρόνια πίσω.
Αν τα κατανοήσουμε όμως, θα μας οδηγούν μόνο μπροστά και τότε το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης, δημιουργικότητας και ελπίδας για μια κοινωνία αλληλεγγύης και αγάπης.
Η αυριανή Ανάσταση του Θεανθρώπου ας αποτελέσει φάρο ψυχικής ανάταξης και το Φως Της, πέπλο που θα γεμίσει τις καρδιές μας.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους βοήθησαν και φέτος για τον ευπρεπισμό της πόλης και του δήμου μας, τους Αντιδημάρχους, τον Πρόεδρο της Κοινωφελής, τους Τοπικούς Προέδρους, τους Εργαζόμενους αλλά και τους απλούς πολίτες που πράττοντας το αυτονόητο έβαλαν την δική τους πινελιά.
Τέλος θερμά ευχαριστώ την Φιλαρμονική του δήμου και τον Αρχιμουσικό της που πλαισιώνουν και δίνουν ιδιαίτερη τιμή στην περιφορά του Επιταφίου.
Ο Δήμαρχος Κισάμου
Θεόδωρος Σταθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: