Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

ΠΟΛΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ....

Το ζητούμενο είναι να αντικατασταθούν με μια μόνιμη κατασκευή αφού η δημοτική αρχή επιμένει στο σχέδιο της παρά τις αντιρρήσεις, απο αρχαιολογία (έχει λόγο λόγω Μουσείου), Εμπορικού συλλόγου (έχει λόγο λόγω μαγαζιών), πολιτών (αυτοί δεν έχουν λόγο ακόμα).
Γιατί εκτός οτι δεν μπήκαν για να εφαρμόσουν κάτι, καταστρέφονται εμπρός στα μάτια μας.
Μάλιστα με τέτοιο τρόπο που αν τους κάνεις και παρατήρηση πρόσεχε φίλε το πατάς.... κοντεύεις να φας και ξύλο, απο την ευγενή τάξη των φορτοεκφορτωτών.
- Ασε με να κάνω την δουλειά μου ποιος του είπε!!!! (ποιανού;) να τα βάλει εδώ;
Κατά τ άλλα καλοκαίρι μπαίνει θα πιάσουν και οι ζέστες και πολύ φοβάμαι οτι το θέμα θα ξεχαστεί και θα το έχουμε για πολύ καιρό ακόμα έτσι....

Δεν υπάρχουν σχόλια: