Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Αύριο Σάββατο και ώρα 17.30, θα έχουν όσοι πάνε στο κλειστό γυμναστήριο του Ταυρωνίτη, αλλά ιδιαίτερα οι μικροί παίκτες του Α.Ο Κισάμου, την μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν, να ακούσουν και να μιλήσουν με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα και πρωταγωνιστή της χρυσής εποχής του Ελληνικού Μπάσκετ, πρώην ομοσπονδιακός προπονητής, τον Παναγιώτη Γιαννάκη.
Ο Γιαννάκης που έρχεται προσκεκλημένος του Δήμου Χανίων και Πλατανιά για το "6ο Τουρνουά Μπάσκετ Αλληλεγγύης" που οι τελικοί του τουρνουά θα διεξαχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο 22-23 Απριλίου 2017 σε Κλαδισό και Ταυρωνίτη.
Μια καλή ευκαιρία και για μας να θαυμάσουμε το ίνδαλμα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: