Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΡΟΚΑΣ

Περιπατητική διαδρομή στο φαράγγι της Ρόκας στην Κίσαμο, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Απριλίου με εκκίνηση από το Δημοτικό Σχολείο Φαλελιανών στις 10π.μ.
Την εν λόγω οικολογική δράση διοργανώνουν ο Δήμος Κισάμου, το Επιστημονικό Δίκτυο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Κρήτης, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Ιατρικός Σύλλογος Χανίων, η Παγκρήτια Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Φαλελιανών “Το Αντάμωμα”, Κεράς “Η Αντωνούσα” και Ρόκας “Η Ρόκα” καθώς και η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχιών Κισάμου, στο πλαίσιο της καμπάνιας συμμετοχικού διαλόγου με τους πολίτες, “Λέμε όχι σε ό,τι μας ρυπαίνει,σε ό,τι μας πεθαίνει... ναι στη ζωή”, στη μνήμη Μιχαήλ Μπονατάκη.
Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα στους πολίτες να συμμετέχουν στην περιπατητική διαδρομή, απολαμβάνοντας το φαράγγι της Ρόκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: