Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΣΚ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΒΕΧ Κ.ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ενημερώνει ότι, την Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 και ώρα 12:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση  στο γραφείο του Συλλόγου με τον πρόεδρο του Εμπορικού βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων κ. Μαργαρώνη Ιωάννη, τον Πρόεδρο κ. Πατεράκη Ευάγγελο, τον Γεν. Γραμματέα κ. Παπαδάκη Δημήτριο και μέλη του διοικητικού συμβουλίου. 
Σκοπός της συνάντησης ήταν η γνωριμία με το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου.
Κατά τη συνάντηση ο κ. Μαργαρώνης επισήμανε ότι ο ΝΕΣΚ είναι ένας σύλλογος με έντονη δραστηριότητα και μεγάλη ανοδική πορεία  και θα συνεχίσει να έχει την στήριξη του Επιμελητηρίου.
Η συνάντηση υλοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, με τους παρευρισκόμενους να καταθέτουν και από τις δύο πλευρές τις προτάσεις τους και  να επιδιώκουν την συνέχιση  της άριστης συνεργασίας έως τώρα.
Ο ΝΕΣΚ πιστός στις δυνατότητες που δίνουν οι συνεργασίες, συνεχίζει, με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: