Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Σύσταση επιτροπής για ονοματοθεσία οδών και κοινόχρηστων χώρων
Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει ότι με την απόφαση 78/2017 του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 24 Απριλίου 2017 αποφασίστηκε ομόφωνα η σύσταση 5μελούς επιτροπής, για την "Ονοματοθεσία οδών και κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Κισάμου". Η σύσταση της 5 μελούς επιτροπής που θα έχει συνεργασία με τον Φιλολογικό Σύλλογο Κισάμου, θα επιδιώξουν να φέρουν μια συνολική πρόταση για την ονοματοθεσία υπαρχόντων και μελλοντικών κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Κισάμου, αλλά και την αποτύπωσή τους σε κάποιο βιβλίο. Με αυτόν τον τρόπο, οι Δημότες θα διευκολύνονται στην καθημερινότητά τους και παράλληλα θα αποδοθούν οι ανάλογες τιμές, σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον τόπο.
Την Επιτροπή αποτελείται από τους:
1. Την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βαρουχάκη-Μαραγκουδάκη Σταυρούλα, η οποία ορίζεται και Πρόεδρος της Επιτροπής.
2. Τον πρώην Δήμαρχο Κισάμου κ. Σχετάκη Αντώνιο.
3. Τον πρώην Δήμαρχο Κισάμου κ. Βαρουχάκη Ανδρέα.
4. Τον Φιλόλογο και Διδάκτορα Φιλολογίας κ.Φουρναράκη Κων/νο.
5. Την Φιλόλογο κ. Δεσποτάκη-Πευκιανάκη Ευτυχία.
   Στην παραπάνω Επιτροπή θα συνδράμουν και οι Ειδικοί Συνεργάτες του Δημάρχου Κισάμου κ.κ. Ψαράκης Νεκτάριος και Χαιρετάκης Κων/νος. Την Γραμματειακή υποστήριξη της Επιτροπής θα αναλάβει ο Φιλολογικός Σύλλογος Κισάμου.
   Έργο της Επιτροπής θα είναι η ολοκλήρωση συνολικής πρότασης προκειμένου στη συνέχεια να υλοποιηθεί η ονοματοθεσία οδών και κοινοχρήστων χώρων του Δήμου.

Επιτέλους μιας και είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου αλλά καλό είναι να ξεκινήσει η επιτροπή των "σοφών" με το όνομα που τόσο πολύ επιμένει ο Δήμος να χρησιμοποιεί.. ΚΙΣΑΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: