Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από αριστερά: Δημήτρης Παπασπύρου (πρόεδρς Βουλής), Μανόλης Σπανουδάκης, Παύλος Παυλάκης, Νίκος Ψυλλάκης. 
Πίσω: Μανόλης Κεφαλογιάννης, Νίκος Κοπάσης.
Ο Δήμος Κισάμου και ο Δήμαρχος Θεόδωρος Σταθάκης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το θάνατο του διακεκριμένου Χανιώτη Πολιτικού Μηχανικού Παύλου Παυλάκη. Επρόκειτο για τον παλαιότερο πολιτικό μηχανικό στην Ελλάδα, με πλούσιο έργο, ενώ διακρινόταν για τον ευγενή χαρακτήρα του και τη δημιουργικότητά του.
Εκτός των άλλων, ο Παύλος Παυλάκης υπήρξε καθοριστικός συμπαραστάτης του Δήμου Κισάμου και "στυλοβάτης" της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής του Δήμου μας. Ήταν μάλιστα, εκείνος που υλοποίησε τη μελέτη για το έργο του Βιολογικού καθαρισμού στον κόλπο της Κισάμου.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παύλου Παυλάκη και ελπίζουμε η σπουδαία επαγγελματική και κοινωνική πορεία του να αποτελέσει παράδειγμα για τις επόμενες γενιές επιστημόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: