Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

ΒΟΥΛΩΜΑ ΛΟΥΚΕΤΩΝ ΜΕ ΞΥΛΟ

Το γνωστό κόλπο και στα δημοτικά σχολεία τώρα.... 
Ως και τώρα ήταν γνωστό στα Γυμνάσια και στα Λύκεια της περιοχής για να γλυτώνουν την πρώτη ώρα οι μαθητές.
Τώρα η "αρρώστια" χτύπησε και τα δημοτικά και ειδικά του Πλατάνου που δάσκαλοι και μαθητές βρέθηκε προ εκπλήξεων πρωί πρωί. 
Και όπως λέει και η ανάρτηση της Αργυρώς Κ.
 "Αλλά παρά την προσπάθεια ορισμένων "γνωστών - αγνώστων"  να βουλώσουν με ξύλα όλες τις εισόδους, λουκέτα και κύρια είσοδος, το σχολείο άνοιξε κανονικά !!!! Δύο λουκέτα και μια κλειδαριά χρέωσαν το σύλλογο αλλά..... αντέχει ..... Έχουμε μάθει εξ άλλου."

Δεν υπάρχουν σχόλια: