Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ

Ο Δήμαρχος Κισάμου Θεόδωρος Σταθάκης θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους Τοπικούς προέδρους και εθελοντές που συμβάλλουν, θυσιάζοντας προσωπικό χρόνο και εργασία για τον καλλωπισμό και ευπρεπισμό των χωριών τους, ενόψει Πάσχα. Με την ενέργειά τους αυτή δίνουν το σωστό παράδειγμα για τη λειτουργία των τοπικών κοινοτήτων.
Η πραγματική ομορφιά των χωριών της Κισάμου βρίσκεται στους κατοίκους και στη διάθεσή τους να συνεισφέρουν σε οποιαδήποτε θετική πρωτοβουλία, την οποία και ο Δήμος Κισσάμου στηρίζει και αποτελεί αρωγό για αντίστοιχες μελλοντικές προσπάθειες. 
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα, "Καλή Ανάσταση" με Υγεία και Οικογενειακή Ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: