Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ Ή......

Το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ κίνησε την διαδικασία όπως είχε από τον Νόμο υποχρέωση ύστερα από καταγγελίες που έλαβε για την περίπτωση αποφυγής πιθανής επανάληψης, μετά τον θάνατο του Κισσαμίτη Γιατρού καρδιολόγου Μιχάλη Μπονατάκη σε ιατρική επέμβαση κοίλης σε ιδιωτική κλινική των Χανίων.
Αριστερά το έγγραφο παραγγελίας που έστειλε ο Εισαγγελέας Χανίων και διόρισε τον αναισθησιολόγο κ Παύλο Καλκανδή του Γενικού νοσοκομείου Χανίων πραγματογνώμονα.
Πατήστε πάνω στο έγγραφο για μεγέθυνση.

1 σχόλιο:

kidonas είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΙΝΚΑ